header image
Home arrow Comunicate Presa arrow Comunicate 2010 arrow SCRISOARE DESCHISA CATRE CNSAS !
SCRISOARE DESCHISA CATRE CNSAS ! PDF Listare E-mail
Scris de Administrator   
Monday, 08 March 2010
... Dorim sa fim informati in timp util asupra calitatii de colaboratori, necolaboratori ai candidatilor nostrii la functiile de consilieri, primari, parlamentari, etc., inainte de depunerea oficiala a candidaturii lor de catre partid..... Prin prezenta va solicitam incheierea unui protocol de colaborare intre partidul FORTA CIVICA si Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, in calitate de institutie abilitata in deconspirarea fostilor colaboratori ai securitatii.


Astfel dorim sa fim informati in timp util asupra calitatii de colaboratori, necolaboratori ai candidatilor nostrii la functiile de consilieri, primari, parlamentari,etc inainte de depunerea oficiala a candidaturii lor de catre partid.

Consideram ca in acest mod vom evita promovarea in diferite demnitati publice a unor persoane care intr-un fel sau altul, simpli colaboratori, politie politica sau ofiteri activi, au colaborat cu structurile fostei securitati.

De acest demers vor fi informati toti candidatii nostrii ,care vor trebui sa-si dea acordul scris daca vor sa candideze din partea partidului nostru, pentru a putea fi verificati de institutia dumneavoastra.

In acest mod vom putea evita surprizele neplacute , aparute practic in toate partidele din Romania in ultimii douazeci de ani.

Avem 45 vizitatori online